“En de genomineerden zijn..”

Goedemorgen Dataplace waar mee kan ik u van dienst zijn? U spreekt met dhr. Hulst van Deloitte ik ben op zoek naar dhr. van der Veen. Sorry die is op klantbezoek zeg ik, kan ik iets doorgeven? Ja ik heb mooi nieuws: Dataplace is genomineerd voor de Fast50 en of dhr. van der Veen me even terug wil bellen.

Voor de 16e keer wordt door Deloitte de Fast50 georganiseerd. Deelnemers maken kans om opgenomen te worden in de ranking van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Voorwaarde is dat het bedrijf is opgericht voor 31-12-2010 en de selectie vind plaats op basis van omzetgroei over de afgelopen vier jaar. Dataplace is dit jaar genomineerd als een van de 50 snelst groeiende technologie bedrijven van Nederland. Een enorme kroon op het werk van Gerben van der Veen en Peter Batenburg die ruim 5 jaar geleden Dataplace zijn begonnen. Samens zijn zij gestart vanuit een eigen ijzersterke visie op een datacenter. De don’ts veranderen in do’s, of anders gezegd als je uit eigen ervaring weet hoe het niet werkt weet je ook hoe het wel succesvol kan zijn. Deze visie hebben ze uitgewerkt en een datacenter gebouwd waar klanten veilig hun bedrijfskritieke ict-apparatuur kunnen onderbrengen. Van beursgenoteerde bedrijven, gemeentes maar ook kleine ondernemers met maar één server, voor iedereen gaat de rode loper uit. Het is daarom deze sterke visie die uiteindelijk deze nominatie heeft op geleverd, iets waar wij, het gehele Dataplace team, ontzettend trots op zijn.

De smokings zijn naar de stomerij geweest en op 9 oktober a.s. gaan we naar de city of talents, Groningen, en gaan we horen waar we in deze ranking geëindigd zijn. We zullen u tijdens deze avond op de hoogte houden, dus hou o.a. twitter (#fast50) en @dataplace in de gaten!

---- Wordt vervolgd.----

Wilt u overigens zelf eens met eigen ogen zien waarom Dataplace genomineerd is voor de fast50, kom eens langs want we laten u graag zien wat Dataplace voor u kan betekenen.

Over Paul Faas

LinkedIn
Internet, datacenter services, accountmanager bij Dataplace, voetbal, crossfit and having fun!