Alblasserdamse Haringparty 2016

Hij wordt ook wel eens de beste haringparty van het land genoemd. Daar kun je over twisten, maar alle gasten zullen zeggen: “De Alblasserdamse Haringparty is zeker één van de beste!!”

Met die overtuiging zijn wij het avontuur aangegaan toen we besloten om voor de komende jaren hoofdpartner te worden van dit prestigieuze evenement. De visie van Dataplace is dat alles perfect geregeld moet zijn en dat niets aan het toeval overgelaten mag worden. Als je dit nastreeft zullen je klanten tevreden blijven is onze visie. Vandaar dat we er ook niet lang over nagedacht hebben om partner te worden van de Alblasserdamse Haringparty waarin ook niets aan het toeval over wordt gelaten en alles perfect geregeld is.

De Alblasserdamse Haringparty werd op dinsdag 15 juni voor de 25e keer georganiseerd. De haringparty is al jaren hèt evenement in onze regio getuige de 1,5 uur die het slechts duurde voordat de inschrijvingen vol waren en de teller op dik 1000 aanmeldingen stond. Als nieuwe partner van de haringparty bracht Dataplace dit jaar iets nieuws; een pre-haringparty bij Dataplace inclusief rondleiding door het datacenter. Na de rondleiding werden de gasten bij de haringparty gebracht. Daar aangekomen werden we ontvangen en voorzien van allerlei heerlijke drankjes, diverse hapjes waaronder de Hollandse Nieuwe en werd dit alles gecombineerd met relaxte muziek. Om onder deze geweldige omstandigheden te kunnen netwerken met zo’n 1000 genodigden is natuurlijk super.

Dit was voor Dataplace ook de bedoeling, om zo onze klanten en leveranciers de mogelijkheid te bieden om met elkaar in gesprek te kunnen gaan naast het opdoen van nieuwe contacten. Onder het genot van een drankje en hapje kennis te maken met elkaar; missie geslaagd! We ontvingen veel complimenten. Sommige van onze vaste relaties konden niet aanwezig zijn en hebben ons al gevraagd wanneer de 2017 editie is want deze haringparty nog een keer missen….. dat willen ze niet. Voor impressies van de Haringparty kijk hier eens naar de foto’s en of bekijk de film.

Namens het Dataplace-team,

Bedankt en tot volgend jaar!

 

Alblasserdamse Haringparty 2016

Over Marc van Erp

Linkedin
Internet, datacenter services, accountmanager at Dataplace, marketing-communications, volleybal, cooking, friends and movies