Dataplace stelt graag aan u voor

Sinds een paar jaar werken Dovilo en Dataplace al prettig samen. Als er een overeenkomst is die voor beide ondernemingen geldt dan is het wel “groei”. Waar Dovilo tot voor een jaar geleden nog kantoorruimte bij ons huurde zijn ze inmiddels enorm gegroeid en zijn ze verhuisd naar een mooi kantoorpand in Capelle aan den IJssel. Vanuit Dataplace biedt Dovilo ondermeer Managed Business Continuity, Back-up en Hosted Applicatie Server oplossingen. Onlangs heeft Dovilo nog een volledige uitwijk omgeving opgebouwd incl. de complete routering van IP-verkeer voor een online SAAS dienst. Verder adviseert, ontwerpt, bouwt en beheert Dovilo datacenter infrastructuren en koppelt deze aan haar eigen Cloud of aan Publieke Cloud leveranciers, zoals AWS en Azure.

De medewerkers van Dovilo zijn gecommitteerde professionals, die iedere dag klaar staan om het maximale te realiseren uit de ICT-omgeving van de klant.

Heeft u plannen om uw ict-infrastructuur een upgrade te geven en klaar te maken voor de groei van uw onderneming? Neem dan eens contact op met Dovilo. Meer weten? Mail naar info@dovilo.eu of bel ons op telefoonnummer 085-4868686

Meer informatie is te vinden op de website: www.dovilo.eu

Over Paul Faas

LinkedIn
Internet, datacenter services, accountmanager bij Dataplace, voetbal, crossfit and having fun!