Customer Care Center

Het Customer Care Center (CCC) van Dataplace is onze online klantenportal die uw organisatie 24/7 ontzorgt. Onze klantenportal is een op maat ontwikkelde applicatie die doeltreffende en functionele ondersteuning biedt aan onze klanten. Elk moment van de dag en wanneer nodig, heeft uw organisatie de mogelijkheid om diverse zaken in realtime in te zien en of te regelen.

Iedere klant van Dataplace kan met zijn verkregen accountgegevens inloggen op ccc.dataplace.eu. Binnen de applicatie zijn er vervolgens diverse mogelijkheden. Processen, zoals het aanmelden van zendingen, het aanvragen van remote-hands en het reserveren van één van de vergaderkamers, zijn in deze applicatie volledig geautomatiseerd. Zo kunt u snel en doeltreffend handelen of aangeven van welke service u gebruik wilt maken.

Dataplace; ready for tomorrow. De hedendaagse techniek staat niet stil en ook Dataplace is continu in ontwikkeling. Ons Customer Care Center wordt waar nodig aangevuld met nieuwe mogelijkheden en functionaliteiten die in uw gemak voorzien. Op deze wijze is ondersteuning altijd binnen handbereik.

 

 

Enkele online functionaliteiten binnen het Customer Care Center van dataplace:

  • Het real-time uitlezen van stroomverbruik van stroomfeeds en 19” racks;
  • Stel uw eigen thresholds in en laat u automatisch informeren over uw dagelijkse stroomverbruik;
  • Meld bezoekers aan voor zelfstandige toegang tot Dataplace via het gastensysteem;
  • Online inzage in de bezetting van de vergaderkamers inclusief de mogelijkheid om kosteloos een reservering te plaatsen;
  • Het aanvragen van remote-hands;
  • Het aanmelden van zendingen.