Private cages en suites

Private housing oplossingen zoals een private cage, suite of corridor bieden u een eigen ruimte in ons datacenter. Exclusiviteit en extra veiligheid is wat Dataplace u biedt met housing oplossingen op maat. Zo heeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw eigen racks te plaatsen in ons datacenter in Utrecht of Rotterdam. De housing oplossing die wij u kunnen bieden zijn altijd maatwerk. Zo zorgen wij dat alles volledig is afgestemd op uw behoefte en specifieke wensen. De mogelijkheden die wij u bieden zijn een private cage, private corridor of een private suite.

 

Private Cage

Private cage

Vrijheid en extra veiligheid. Dat is wat een private cage omschrijft. Rekening houdend met uw groeiende ICT-behoefte biedt een private cage u doorgroeimogelijkheden. Daarnaast hebben enkel en alleen uw eigen medewerkers toegang tot deze afgeschermde ruimte in ons datacenter. Een grote mate van vrijheid en flexibiliteit is wat een private cage uw organisatie geeft. Zo kunt u kiezen om 19" racks van Dataplace te gebruiken of om uw eigen 19" racks te plaatsen. Een private cage is binnen één van onze datacenters beschikbaar vanaf vier 19" racks. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op om uw specifieke wensen in kaart te brengen.

 

Private corridor

Private corridor

Exclusiviteit wordt ook verkregen met een private corridor. De afgesloten corridor is namelijk alleen door u te gebruiken. Een private corridor is binnen Dataplace beschikbaar vanaf acht 19" racks. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Informeer vrijblijvend.

Private suite

Vereist uw organisatie een afgeschermde privéomgeving en heeft u een volume dat het toestaat te kiezen voor een eigen ruimte dan realiseert Dataplace uw private suite binnen één van onze datacenters. Volledig ingericht naar uw eigen wensen. U maakt gebruik van de redundant uitgevoerde installaties van Dataplace op het gebied van stroom, noodstroom, koeling, (brand) beveiliging en algemene faciliteiten met behoud van uw eigen uitstraling en identiteit. Dataplace ontzorgt u in het volledige onderhoud van de geplaatste installaties en in gezamenlijk overleg komen we samen met u tot de perfecte indeling van uw private suite. Grote kapitaalinvesteringen voor uw eigen datacenterfaciliteiten zijn voor u verleden tijd. Een private suite is volledig gescheiden van andere klanten en is mogelijk vanaf circa 130 m2.