WDM (CWDM/DWDM) diensten

wdm (cdwm/dwdm diensten) tweetal glasvezeltraces DataplaceDataplace heeft een drietal eigen glasvezeltrace's in beheer die zijn aangelegd om klanten binnen Dataplace te bedienen in het transport naar andere datacenters. Naast de keuze uit een groot aanbod van carriers kan Dataplace u, in sommige gevallen, ook bedienen met het leveren van transportcapaciteit naar andere locaties. 

Het glasvezeltracé van Dataplace is volledig geografisch gescheiden en in ring-vorm aangelegd. Er zijn 3 route's. Route 1 loopt via Rotterdam (met breakout in R-IX, Schuttevaerweg 48, 3044BB Rotterdam), Leiden en Hoofddorp naar het datacenter van euNetworks (Paul van Vlissingenstraat 16, 1096BK Amsterdam) en route 2 loopt via Gorinchem en Utrecht naar het datacenter NIKHEF (Kruislaan 409, 1098SL Amsterdam). Route 3 verloopt rechtstreeks naar de R-IX en is tevens redundant i.v.m. Route 1, waardoor er een ring naar Rotterdam beschikbaar is.

Deze glasvezeltracés worden door Dataplace middels WDM-technieken onderhouden en stellen u in staat om naar de genoemde locaties WDM-diensten af te nemen tegen scherpe tarieven. 

Ongekende en uiterst betrouwbare connectiviteit voor het transport van uw bandbreedte is wat u op deze manier verkrijgt met de hoogwaardige netwerkinfrastructuur van Dataplace.