Carrier A2B Internet nu beschikbaar in Dataplace Rotterdam

A2B Internet breidt haar core netwerk uit naar Dataplace in Alblasserdam. Hiermee is A2B Internet hard op weg naar nummer 16 van haar PoP locaties in Nederland. Met deze uitbreiding naar Dataplace zullen bestaande maar ook toekomstige klanten alle beschikbare diensten op het gebied van connectiviteit en datacenterdiensten kunnen gebruiken. Naast de standaard Internetdiensten kunnen vanaf 1 februari ook connecties naar Microsoft Azure ExpressRoute en Amazon Direct Cloud worden geleverd.

Dankzij een redundant en volledig eigen netwerk is A2B Internet in staat veilig en flexibel, interne- en externe IT te ontsluiten van- en naar het datacenter. Als organisatie geniet A2B Internet internationale bekendheid vanwege haar betrokkenheid bij de ontwikkeling van nieuwe RIPE policies en innovatieve anti-DDOS oplossingen als Naughty Port™.

Erik Bais – Algemeen Directeur A2B Internet: “vanwege de overduidelijke groei van het datacenter en de mogelijkheid om iets unieks toe te kunnen voegen aan het bestaande carrier portfolio, is dit voor beide partijen een wenselijke uitbreiding. Wij geloven sterk dat dit een door ondernemers gedreven datacenter is en wij voelen ons daar uitermate comfortabel bij.”

Gerben van der Veen – Algemeen Directeur Dataplace: “Met de groei van Dataplace als succesvol carrier neutraal datacenter neemt ook het aantal connectiviteit vraagstukken toe. Dankzij de opkomst van Hybride en Cloud oplossingen neemt ook de vraag naar Microsoft Express Route en AWS Direct Connect verbindingen toe. Met A2B Internet in ons datacenter kunnen wij nu meer keuzes bieden op cloud- en internet connectiveit vlak.”