Dataplace scoort een 11e plaats in de ranking van de Deloitte Technology Fast50 2015

Alblasserdam, 12 oktober 2015: Regionaal datacenter Dataplace heeft de 11e plaats behaald in de ranking van de Deloitte Technology Fast50 2015. Het datacenter, gevestigd in Alblasserdam en nieuwkomer in de ranking van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland, heeft over de afgelopen vier jaar een omzetgroei van 836% weten te realiseren.

Vrijdag 9 oktober jl. vonden het Deloitte Rising Star Event en de Technology Fast50 Award Ceremony plaats in de Mediacentrale te Groningen. Hier kwamen de vijftig genomineerde technologiebedrijven bijeen voor een ceremonie inclusief galadiner waar zij hoorden welke plaats zij uiteindelijk in deze ranking hebben bemachtigd. Dataplace behaalde als nieuwkomer boven alle verwachtingen een keurige 11e plaats.

“Dit is een geweldig mooi resultaat waar ik ontzettend trots op ben. Het feit dat wij het enige datacenter zijn in de Fast50 2015 is tevens een erkenning voor het feit dat wij ons als regionaal datacenter goed weten te onderscheiden. Het vasthouden aan onze eigen datacentervisie, het centraal stellen van de klant en het begeleiden van nieuwe klanten in hun stap naar ons datacenter toe blijkt aan te slaan in deze concurrerende markt” aldus Gerben van der Veen, Managing Director van Dataplace.

De Deloitte Technology Fast50 is een verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland en is in het leven geroepen om de uitzonderlijke prestaties van deze bedrijven te erkennen. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar.

Over dataplace
Dataplace bestaat sinds 2010 en is een modern regionaal TIER III datacenter in Alblasserdam (Zuid-Holland) dat volledig redundant en energiezuinig is ingericht. Het datacenter is carrier-neutraal en van alle gemakken voorzien. Naast de ISO 9001:2008, 14001:2004 en 27001:2013 certificering beschikt het datacenter tevens over een BORG4 certificering. Inmiddels maken vele IT gerelateerde ondernemingen, het MKB, overheidsinstellingen en beursgenoteerde bedrijven gebruik van de dienstverlening van Dataplace. Voor meer informatie: www.dataplace.eu.

Download afbeelding: